Team Site & Safety 2019

Site & Safety

Team Site&Safety staat in voor alles wat zich op het terrein afspeelt. Dit gaat van het plaatsen van herashekken tot het contacteren van leveranciers voor bijvoorbeeld kassa’s. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat elke stand/bar/podium voorzien wordt van elektriciteit. Binnen team Site & Safety zijn er verschillende coördinatoren werkzaam met elk hun vakgebied.

Zo hebben we de coördinator Site. Hij is de rechterhand van de teamlead. Deze persoon staat in voor het contacteren van alle leveranciers, het opmaken van de grondplannen en het aansturen van crew tijdens de op- en afbouw.

Daarnaast hebben we ook een coördinator Safety. Deze coördinator maakt alle afspraken met Stad Gent en hulpdiensten, stuurt de stewards aan op de dag zelf en zorgt voor een veilig verloop van het festival.

Onze derde coördinator is de coördinator Elektriek. Zijn job is het opmaken van een schema aan de hand waarvan hij tijdens de opbouw alle standen, bars en beide podia van elektriciteit kan voorzien.

Ten slotte hebben we ook een coördinator transport binnen Site&Safety. Zijn job is ervoor te zorgen dat alle leveranciers, artiesten en crew vlotte toegang hebben tot het festival, maar ook dat bezoekers gebruik kunnen maken van extra fietsenstallingen.

De hele op- en afbouw zou uiteraard niet mogelijk zijn zonder een klein leger aan enthousiaste crew. Hiervoor kunnen we rekenen op de crew-leads. Dit zijn mensen die werken onder één van bovenstaande coördinatoren en die kleine groepjes vrijwilligers aansturen.

Francis Begyn, Team Lead (Site & Safety)

Teamleden

Francis Begyn

Team Lead
Industrieel Ingenieur
Universiteit Gent

Verfaillie Bryan

Coördinator Site


Gert-Jan Schollaert

Coördinator Veiligheid
Bestuurskunde & Publiek management
Universiteit Gent

Lukas Petit

Coördinator Elektriciteit
Electronica-ICT
Odissee

Niels Van Bocxlaer

Coördinator Logistiek
Bestuurskunde en Publiek Management
Universiteit Gent

Benny Reubens

Crew Lead
Industrieel Ingenieur Electronica-ICT
Universiteit Gent

Bruno Simoens

Crew Lead


Caroline De Brouwer

Crew Lead
Burgerlijk Ingenieur CW
Universiteit Gent

Cedrik de tandt

Crew Lead


Maximilien Roberti

Crew Lead
Event- en projectmanagement
Arteveldehogeschool

Sim Degrande

Crew Lead


Hanssens Edinjo

Crew Lead


Manu De Buck

Crew Lead


Bavo Passemiers

Crew Lead


2019 ©, STUDENT KICK-OFF VZW. ALL RIGHTS RESERVED. privacyverklaring