Team Productie 2019

Productie

Team productie is verantwoordelijke voor de muzikale kant van Student Kick-Off. Dankzij dit team kunnen de studenten genieten van de meest uiteenlopende concerten. Dit team bestaat uit 7 leden, waaronder één team lead, vier coördinatoren en twee crew leads. Je kunt de productie leden terugvinden in de Sint-Pietersabdij, het artiestendorp, de MainStage of onze second stage. Vind je ze daar niet terug? Dan kan je zeker nog eens proberen in de back- of frontstage

De Productie Manager staat de team lead Productie actief bij in het opmaken van de programmatie. Hij/Zij contacteert de bookers en regelt alle zaken voor de artiesten samen met de andere coördinatoren. De Productie Manager wordt ook bijgestaan door een Crew Lead Productie.

De Hospitality Manager werkt nauw samen met de Productie Manager en Stage Manager bij de voorbereidingen van de MainStage. Deze coördinator staat in voor een optimaal onthaal van de artiesten. Het artiestendorp en de backstage hebben totaal geen geheimen voor deze persoon.

De Stage Manager is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op podium. Deze coördinator staat in voor alles wat te zien is op het podium: licht en geluid, video, zorgen dat de artiesten muziek kunnen spelen,… Deze persoon kent de MainStage door en door en wordt bijgestaan door een Crew Lead Stage. Zij krijgen tijdens onze showdag ook nog een leger aan stage hands, om alles vlot te laten verlopen.

Last but not least hebben we onze 2nd Stage Coördinator. Hij/Zij staat in voor de coördinatie van ons 2e podium in samenspraak met een commerciële partner die dit podium uitwerkt. De coördinator staat in voor zowel de programmatie als productie van dit podium. Het zal je dus ook niet verbazen dat je hem/haar hoogstwaarschijnlijk op dat podium wel eens kunt tegenkomen.

Team Productie staat ook wel bekend als Team Confetti, of ook als Team Awesome.

Tibo Allaert, Team Lead (Productie)

Teamleden

Tibo Allaert

Team Lead
Handelsingenieur
Universiteit Gent

Finlay Van Wymeersch

Hospitality Manager
Zang Pop
KASK

Paulien Noyez-Vermont

Productie Manager


Jan Dhertoge

Second Stage Coördinator


Stan Claeys

Crew Lead Stage


Diederick Pattyn

Stage Manager


Ilanja Van Zandycke

Crew Lead Productie
Event en Projectmanagement
Arteveldehogeschool

2019 ©, STUDENT KICK-OFF VZW. ALL RIGHTS RESERVED. privacyverklaring