Team PR 2019

PR

Als er iets is wat de leden van team PR gemeenschappelijk hebben, dan is het wel hun passie voor communicatie! Zet je oren en ogen maar wijd open want of het nu in persoon is tegen een groep journalisten, via spectaculaire affiches of gewoon online, ze zullen je overstelpen met hun informatie en acties. Geef ze een pen, een computer of een micro en ze creëren informatieve kunstwerkjes!

Dit team bestaat uit 6 fantastische coördinatoren! Als eerste is er de coördinator Social Media, deze maakt iedereen warm voor de Student Kick-Off via posts op instagram en facebook! De coördinator Externe Communicatie legt onze buurtbewoners in de watten en zorgt ervoor dat verloren items terecht komen bij hun eigenaar. De coördinator Marketing & Campus Tour gaat met onze caravan langs bij verschillende campussen om hen enthousiast te maken voor ons festival! Er zit in dit team ook een designersduo, zij staan in voor het ontwerpen van de affiche, flyers, polsbandjes en zoveel meer! Als laatste is er de coördinator Pers, deze ontvangt de pers in onze perscontainer. Door hun eigen plekje kunnen zij leuke content creëeren rond de Student Kick-Off.

Kortom, een bende fantastisch overdreven enthousiaste mensen. Team PR heeft alles in huis om er een geslaagde Student Kick-Off van te maken!

Margot Balcaen, Team Lead (PR)

Teamleden

Margot Balcaen

Team Lead
Farmaceutische Wetenschappen
Universiteit Gent

Maarten Buytaert

Coörd. Externe Communicatie


Sien Vanneste

Coördinator Pers


Timothy Vanlerberghe

Coördinator Design


Ruben Maesfranckx

Coördinator Design


Rozalia Monkiewicz

Coörd. Marketing & Campus Tour


Margot Dekant

Coördinator Social Media


2019 ©, STUDENT KICK-OFF VZW. ALL RIGHTS RESERVED. privacyverklaring