Team Productie 2018

Productie

Team productie is verantwoordelijk voor de muzikale kant van Student Kick-Off. Dankzij dit team kunnen de studenten genieten van de meest uiteenlopende concerten. Team productie bestaat uit zeven leden, waaronder één team lead, drie coördinatoren en drie crew leads. De leden van productie kan je terugvinden in de Sint-pietersabdij, het artiestendorp, de mainstage of second stage. Als je ze daar niet kan vinden, kan je nog eens proberen in de backstage of frontstage.

De productie manager staat de team lead productie actief bij in het opmaken van voorstellen voor de programmatie, contacteren van bookers, booken van groepen en het opstellen van een licht - en geluidsplan voor de mainstage. De productie manager wordt ook nog bijgestaan door een crew lead productie.

De hospitality manager werkt nauw samen met de productie manager en stage manager bij de voorbereidingen van de mainstage. Deze coördinator staat in voor een optimaal onthaal van de artiesten. Het artiestendorp en de backstage heeft totaal geen geheimen voor deze persoon. De hospitality manager wordt ook nog bijgestaan door een crew lead hospitality.

De stage manager is verantwoordelijk voor het management van de mainstage. Deze coördinator staat in voor al het materiaal en de draaiboeken. Deze persoon kent de mainstage door en door en zorgt ervoor dat tijdens de opbouw en vooral tijdens het festival alles heel vlot verloopt. De stage manager krijgt een legertje aan stagehands ter zijner beschikking.

De crew lead second stage is verantwoordelijke voor het tweede podium op de festivalsite. Dit podium is meestal uitgewerkt in nauwe samenwerking met een commerciële partner.

Team productie staat ook wel bekend als team awesome.

Alexander Ballegeer, Team Lead (Productie)

Teamleden

Alexander Ballegeer

Team Lead
Event- en Projectmanagement
Arteveldehogeschool

Sinja Ringoet

Hospitality Manager
Event en projectmanagement
Arteveldehogeschool

Ilanja Van Zandycke

Productie Manager
Event en Projectmanagement
Arteveldehogeschool

Tibo Allaert

Second Stage
Handelsingenieur
Universiteit Gent

Diederik Pattyn

Crew Lead Stage
Informatica
Universiteit Gent

Matthias Vanluchene

Stage Manager
Psychologie
Universiteit Gent

2019 ©, STUDENT KICK-OFF VZW. ALL RIGHTS RESERVED. privacyverklaring