Team PR 2018

PR

Als er iets is wat de leden van team PR gemeenschappelijk hebben, dan is het wel hun passie voor communicatie! Zet je oren en ogen maar wijd open want of het nu in persoon is tegen een groep journalisten, via spectaculaire affiches of gewoon online, ze zullen je overstelpen met hun informatie en acties. Geef ze een pen, een computer of een micro en ze creëren informatieve kunstwerkjes!

Dit team bestaat uit 6 fantastische coördinatoren! Als eerste is er de coördinator Social Media, deze maakt iedereen warm voor de Student Kick-Off via posts op instagram en facebook! De coördinator Externe Communicatie legt onze buurtbewoners in de watten en zorgt ervoor dat verloren items terecht komen bij hun eigenaar. De coördinator Marketing & Campus Tour gaat met onze caravan langs bij verschillende campussen om hen enthousiast te maken voor ons festival! Er zit in dit team ook een designersduo, zij staan in voor het ontwerpen van de affiche, flyers, polsbandjes en zoveel meer! Als laatste is er de coördinator Pers, deze ontvangt de pers in onze perscontainer. Door hun eigen plekje kunnen zij leuke content creëeren rond de Student Kick-Off.

Kortom, een bende fantastisch overdreven enthousiaste mensen. Team PR heeft alles in huis om er een geslaagde Student Kick-Off van te maken!

Kelly Vandenbouhede, Team Lead (PR)

Teamleden

Kelly Vandenbouhede

Team Lead
Communicatiemanagement
Arteveldehogeschool

Johanna Ghilain

Coörd. Externe Communicatie
Communicatiemanagement
Arteveldehogeschool

Laura Reyné

Coördinator Pers
Journalistiek
Arteveldehogeschool

Pieterjan Dekeyser

Coördinator Design
Communicatiemanagement
Arteveldehogeschool

Thomas Lauwereins

Coördinator Design
Digitale en Grafische Media
Arteveldehogeschool

Julie Christiaens

Coörd. Marketing & Campus Tour
Bedrijdsmanagement-marketing
Arteveldehogeschool

Josianne Tas

Coördinator Social Media
Journalistiek
Arteveldehogeschool

2019 ©, STUDENT KICK-OFF VZW. ALL RIGHTS RESERVED. privacyverklaring