Team PR 2018

PR

Als er iets is wat de leden van team PR gemeenschappelijk hebben dan is het wel hun passie voor communicatie! Zet je oren en ogen maar wijd open want of het nu in persoon is tegen een groep journalisten, via spectaculaire affiches of gewoon online, ze zullen je overstelpen met hun informatie en acties. Geef ze een pen, een computer of een micro en ze creëren informatieve kunstwerkjes!

Team Lead Julie Poppe bouwt niet enkel een feestje tijdens onze eigen SKO, ze combineert dit ook nog eens met de functie feestpraeses bij Moeder Barry! Marketing & Campustour verantwoordelijke Anne-Laure De Clercq is altijd wel te vinden om een lasagne te gaan eten, maar in de boksring kom je haar liever niet tegen! En wat zou een SKO team zijn zonder onze eigen ‘kattenvrouw’, onze Externe Communicatieverantwoordelijke Josianne Tas! Josianne houdt van Doctor Who, warme lepelhapjes en reizen. Social Media verantwoordelijke Kelly Vandenbouhede kun je wel al eens tegengekomen zijn in Gent, maar je ziet haar altijd mét de GSM in de hand. Persverantwoordelijke Jasper Bergeman is een echte film- en muziekliefhebber. Hij hoort het liefst muziek van Bazart, Oscar And The Wolf en Florence And The Machine maar een musical(film) kan hij stiekem ook wel leuk vinden.

Tot slot, Indra en Roeland. Wanneer je met een drankbon betaalt, onze affiche staat te bewonderen of je toegangsbandje afbrandt tot de perfecte lengte, denk dan zeker eens aan deze 2 designers! Photoshop heeft dan ook geen geheimen meer voor hen.

Kortom, een bende fantastisch overdreven enthousiaste mensen. team PR heeft alles in huis om er een geslaagde Student Kick-Off van te maken!

Kelly Vandenbouhede, Team Lead (PR)

Teamleden

Kelly Vandenbouhede

Team Lead
Communicatiemanagement
Arteveldehogeschool

Johanna Ghilain

Coörd. Externe Communicatie
Communicatiemanagement
Arteveldehogeschool

Laura Reyné

Coördinator Pers
Journalistiek
Arteveldehogeschool

Pieterjan Dekeyser

Coördinator Design
Communicatiemanagement
Arteveldehogeschool

Thomas Lauwereins

Coördinator Design
Digitale en Grafische Media
Arteveldehogeschool

Julie Christiaens

Coörd. Marketing & Campus Tour
Bedrijdsmanagement-marketing
Arteveldehogeschool

Josianne Tas

Coördinator Social Media
Journalistiek
Arteveldehogeschool

2019 ©, STUDENT KICK-OFF VZW. ALL RIGHTS RESERVED. privacyverklaring